Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Πελαγίας έκοψε την πίτα του

Σήμερα 19 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας. Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ''ΑΝΑΤΟΛΗ'' του συμπατριώτη μας κυρίου Αριστοτέλη Πρινέα την οποία παραχώρησε αφιλοκερδώς. Την πίτα ευλόγησαν και έκοψαν ο Πατέρας Κωσταντίνος Λαγός από την ενορία Αγίας Πελαγίας και o Πατέρας Πέτρος Μαριάτος της Ενορίας Ποταμού.
Τα μέλη του συλλόγου καθώς και ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Παρής οργάνωσαν την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος και κάτοικοι της περιοχής έδωσαν το παρόν. Από τους τοπικούς φορείς τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Κουκούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Λαχανάς, ο πρόεδρος της κοινότητας Ποταμού κ. Στέλιος Μεγαλοκονόμος, ο Λιμενάρχης της Αγίας Πελαγίας κ. Προβατάρης και αρκετοί άλλοι.
Για την ιστορία το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην συγχωριανή μας κυρία Παρή Γερακίτη στην οποία ευχόμαστε πάντα να είναι τυχερή. Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου προσφέρθηκαν εκτός από τη Βασιλόπιτα και διάφορα νόστιμα κεράσματα. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε ένα όμορφο και χαρούμενο κλίμα για άλλη μια φορά οργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Πελαγίας και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και δύναμη !! Χρόνια Πολλά !!

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Πολίτης.

πηγή: Adelin fm