Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας


Αύγουστος 2012:
Στην ανακαινισμένη παιδική χαρά του χωριού μας πραγματοποιήθηκε παράσταση Καραγκιόζη, με ελεύθερη είσοδο, στις 17 Αυγούστου. Ο συμπατριώτης μας Αλέξης Λειβαδίτης, από τον Ποταμό, έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση για τα παιδιά με τίτλο "Τα κολλητήρια πάνε διακοπές"! Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση ήταν απολαυστική! Αλέξη σ΄ευχαριστούμε!


Σεπτέμβριος 2012 :
Στην ανακαινισμένη παιδική χαρά του χωριού μας πραγματοποιήθηκε παράσταση κουκλοθέατρου, με ελεύθερη είσοδο, στις 4 Σεπτέμβρη. Η ομάδα "Καραμπόλα", από την Αθήνα, έδωσε την παράσταση "Ο ήλιος και ο ποντικός". Τα παιδιά έδειξαν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα καθώς στο τέλος της παράστασης η ομάδα έδειξε στα παιδιά τις κούκλες από κοντά και τους είπε τον τρόπο κατασκευής τους.
Φαίη και Γιάνες (ομαδα Καραμπόλα) σας ευχαριστούμε! Επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους το ξενοδοχείο "Βενάρδος", το εστιατόριο "Καλέρης" και το παραδοσιακό καφενείο "Σχολείο"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του χωριού μας, στις 23 Σεπτέμβρη!
Με σύμμαχο τον καιρό, ο κόσμος που μας τίμησε και αυτή τη φορά με την παρουσία του, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δεξιοτέχνη του βιολιού Νίκο Οικονομίδη! Μαζί του, στο τραγούδι, η καταπληκτική Κυριακή Σπανού και η μοναδική τους ορχήστρα!
Την βραδιά άνοιξε η χορευτική ομάδα του συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο την κ. Χριστίνα Βασιλοπούλου-Κατσικογιάννη. Χόρεψαν χορούς από τα Κύθηρα, την Κρήτη, την Ρόδο και την Λήμνο φορώντας τις τοπικές μας παραδοσιακές ενδυμασίες, το Σπαλέτο και την Βράκα.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της βραδιάς και ιδιαίτερα: τα καταστήματα του χωριού, τα ξενοδοχεία Εννέα Μούσες, Βενάρδος και Εναστρον καθώς και το πλοίο Πορφυρούσσα.
Ευχαριστούμε επίσης τους δωροθέτες (καταστήματα από Αγία Πελαγία, Ποταμό και Λιβάδι) που προσέφεραν για την πλούσια λαχειοφόρο μας καθώς και το σύλλογο Μητάτων "Μυρτιά".
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο " Καλό Φθινόπωρο και του χρόνου!!! "

Το Διοικητικό Συμβούλιο