Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας, 17/9/2012


Ηρεμήστε, κύριοι, ηρεμήστε...

Η δημοτική αρχή μας έχει, δυστυχώς, συνηθίσει σε ακαταλαβίστικες και ακραίες αντιδράσεις όποτε προσπαθεί να απαντήσει στις ανακοινώσεις μας - ξεπέρασε όμως εαυτόν με το σημερινό της δελτίο.

Εάν, αντί να τσιρίζει υστερικά, έκανε τον κόπο να διαβάσει την ανακοίνωσή μας σχετικά με την επικείμενη μεταστέγαση των παιδικών σταθμών, θα είχε ίσως συνειδητοποιήσει πως η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία, αντιλαμβανόμενη το εύρος του προβλήματος, στήριξε ξεκάθαρα την πρόταση του κ. Ευστράτιου Κασιμάτη σχετικά με τη μεταστέγαση στα Φράτσια. Να το επαναλάβουμε, μπας και αυτή τη φορά καταλάβουν ελληνικά; «Η λύση αυτή», γράψαμε, «αν και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, κυρίως της μεταφοράς των παιδιών προς και από τα Φράτσια, είναι μάλλον η λιγότερο οδυνηρή με την παρούσα οικονομική κατάσταση, και ως εκ τούτου έγινε δεκτή και από τον αντιπρόσωπο της Πρωτοβουλίας, Βύρωνα Πρωτοψάλτη».

Όσο για τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας, Γιάννη Σταθάτο, που το Γραφείο Τύπου του Δήμου έχει αναγάγει σε μπαμπούλα και αναθεματίζει τελετουργικά με κάθε του δελτίο, φαίνεται πως ορισμένα μέλη της δημοτικής αρχής έχουν αρχίσει πια να τον βλέπουν τακτικά στον ύπνο τους...