Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η περιοδική έκδοση της Μητρόπολης «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ»

Με χαρά δεχτήκαμε την τελευταία (Μαρτίου-Σεπτεμβρίου 2013) περιοδική έκδοση της Ιεράς Μητρόπολης Κυθήρων και Αντικυθήρων (αριθμός τεύχους 35), που είχε την καλοσύνη ο Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ να μας αποστείλει, όπως κάνει πάντα.
Ένα έντυπο γεμάτο με ενδιαφέροντα γεγονότα που αφορούν τη θρησκευτική (και όχι μόνο) ζωή του νησιού μας, πολλά πολιτιστικά θέματα, θέματα εκπαιδευτικά (μαθητικές εκδηλώσεις, σχολικοί επέτειοι, εθνικοί εορτασμοί), σεμινάρια της Σχολής Γονέων, πανηγυρικοί εορτασμοί των αγίων του νησιού μας και εκκλησιών πάντα με τη συμμετοχή του ποιμενάρχη και ακόμη ζητήματα άμεσης προτεραιότητας και φροντίδας όπως εκείνα της τρίτης ηλικίας, των φτωχών, των αρρώστων κ.λπ.
Παράλληλα τα κατηχητικά σχολεία, αθλητικές εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα για φλέγοντα θέματα της εποχής μας καθώς και η θρησκευτική, πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα της Μητρόπολης και ιδιαίτερα του Σεβασμιώτατου, ολόκληρη τη θερινή περίοδο στο νησί μας.
Ιδιαίτερης μνείας τυγχάνουν, και κατά τη γνώμη μας σωστά, οι πράξεις αλληλοβοήθειας, προσφοράς στον άνθρωπο από τον άνθρωπο και ιδιαίτερα βοήθειας προς το κοινωνικό σύνολο.

Μπορείτε να διαβάσετε την περιοδική έκδοση της Μητρόπολης ΕΔΩ

Ηλίας Μαρσέλλος