Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος: Σχετικά με τις «αναπτυξιακές» τσιμεντοστρώσεις της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

Κατανοώ απολύτως τη δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν τόσο η Επιτροπή  Εγχωρίου Περιουσίας, όσο και ο Δήμαρχος και η Δημοτική πλειοψηφία με την δημοσιοποίηση των δήθεν αναπτυξιακών αποφάσεων τους και τον σκανδαλώδη τρόπο που αξιολογούν τις ανάγκες της Επιτροπής και δαπανούν χρήματα.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν δέχομαι απ’ αυτούς   μαθήματα και υποδείξεις στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων μου ως Δημοτικός Σύμβουλος .
Δυστυχώς το νησί μας έχει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω του μεγέθους του και σ΄αυτό οφείλονται πολλά προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουμε.
Έχει όμως και ένα τεράστιο  πλεονέκτημα . Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας πολύ καλά. 
Ας μην εκτίθεστε λοιπόν άλλο Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι της Επιτροπής στην προσπάθειά σας να συγκαλύψετε.
Η κοινωνία μας είναι μικρή.
Όλοι γνωρίζουμε τους πάντες, τους χαρακτήρες τους, τις διαδρομές τους, τις νοοτροπίες τους, τις επιδιώξεις τους. Ακόμα και εσάς Κύριε Δήμαρχε τώρα πλέον σας έμαθαν καλά όλοι.
Επομένως σταματήστε να φλυαρείτε και προσπαθήστε να φανείτε χρήσιμοι για τον τόπο μας χωρίς περιττές αντιπαραθέσεις δεχόμενοι και καλόπιστη κριτική.
Αυτό που κατέθεσα στο Δημόσιο Διάλογο για να προβληματίσει κάθε Κυθήριο και πρωτίστως εσάς Κύριε Δήμαρχε , είναι ότι όταν τσιμεντοστρώνεις ένα σημείο που αμφιβάλλω αν διέρχονται από αυτό  πέντε αυτοκίνητα ετησίως μόνο και μόνο επειδή είναι η αυλή κάποιου τότε δε μπορείς να ελπίζεις ότι η Εγχώριος Περιουσία θα λειτουργήσει ως μοχλός  ανάπτυξης του τόπου μας αλλά ως μοχλός οπισθοδρόμησης.
Αν σε αυτό το τόσο απλό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε κρίμα.
Όσο αφορά τα περί δήθεν νόμων και νομιμότητας μη βιάζεστε , μπορεί να εκτεθείτε πολλαπλώς όπως εκτεθήκατε με την  παιδική χαρά στο κ.Λειβάδι.

Καλά Χριστούγεννα

Με τιμή,
Παναγιώτης Απ. Μεγαλοκονόμος
Δημοτικός Σύμβουλος