Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικοι ήχοι μας ταξιδεύουν στην πλατεία της Χώρας Κυθήρων

Ένα όμορφο γιορτινό μουσικό ταξίδι ξεκίνησε φέτος τις γιορτές, στην κεντρική πλατεία της Χώρας Κυθήρων. Κάτοικοι και επισκέπτες απολαμβάνουν αγαπημένες γιορτινές μουσικές επιλογές, που ηχούν από το Δημαρχείο Κυθήρων, δημιουργώντας μια γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης σε συνεργασία με τον τοπικό Πρόεδρο Χώρας κ. Δημήτρη Καλλίγερο, προχώρησαν σε αυτή την πρωτοβουλία δείχνοντας ότι ο πολιτισμός αλλά και η δημιουργία όμορφων συνθηκών για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, είναι προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή.
Για το θέμα μίλησε στο σταθμό μας ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυθήρων κ. Καλλίγερος:
«Μετά από χρόνια είδαμε έναν πιο ολοκληρωμένο και ευπρεπή στολισμό της κεντρικής πλατεία της κοινότητας μας στην Χώρα Κυθήρων, με την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού αλλά και με το άκουσμα χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τα ηχεία του δήμου όλο το εικοσιτετράωρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας κ Ευστράτιο Χαρχαλάκη αλλά και τους δυο αντιδημάρχους για το ενδιαφέρον τους σε κάθε πρόταση του τοπικού συμβουλίου. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017.»
Τις μουσικές επιλογές επιμελείται ο δημοτικός υπάλληλος κ. Παναγιώτης Γιαννιώτης.
Εμείς τους συγχαίρουμε και τους παροτρύνουμε του χρόνου αυτή η προσπάθεια να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του νησιού, καθώς και να εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις!
Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης - κάμερα: Παναγιώτης Μπαχτής

πηγή: Tsirigo fm