Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Θ.Δρίτσα για τον Πειραιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει την τρίμηνη προεκλογική εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών με εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Ακροπόλ» αύριο το βράδυ έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «τρεις κάλπες μια επιλογή: να νικήσουμε».

Στην εκδήλωση του «Ακροπόλ θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Μάρκο Ρεβέλι, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Πιεμόντε (Τορίνο).

Σήμερα η Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας» αποφάσισε να στηρίξει τον βουλευτή Θ. Δρίτσα για τον Δήμο του Πειραιά. Ο κ. Δρίτσας στην πρώτη του δήλωση τόνισε ότι «ξεκινάμε ένα νέο ελπιδοφόρο αγώνα για τον Πειραιά και την κοινωνία του».

Ο κ. Δρίτσας στη δήλωσή του τόνισε ότι «διεκδικούμε ισχυρή, δημοκρατική, ριζοσπαστική και δημιουργική πλειοψηφία στο Δήμο Πειραιά, για την ανασυγκρότηση της πόλης, μια νέα συμμαχία με τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Με πολύτιμες αποσκευές τη συλλογικότητά μας και την βιωμένη γνώση από την πολύχρονη συμμετοχή μας στα κοινά και τους αγώνες της πόλης μας».Η τιμή και η ευθύνη να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά είναι πολλή μεγάλη είπε ο κ. Δρίτσας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις εκλογές τονίζοντας ότι «στη μεγάλη πολιτική, κοινωνική και θεσμική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας ο Πειραιάς θα πρωτοστατήσει. Η πόλη μας πρέπει να ξανακερδίσει το μεγάλο λιμάνι της και να γίνει ξανά πόλη της εργασίας, του εμπορίου, της ναυτοσύνης και του Πολιτισμού. Πόλη λαϊκή, ανοικτή, ελεύθερη, δημοκρατική. Πόλη της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της συνεννόησης. Πόλη των νέων ανθρώπων και των νέων ρευμάτων. Πόλη με την ξεχωριστή πειραιώτικη ταυτότητά της». 

πηγή: kathimerini.gr