Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Επίσημη ανακοίνωση οργανωτικών επιτροπών αποκριάτικων εκδηλώσεων Χώρας & Λιβαδίου

Με αφορμή σχόλια που κυκλοφόρησαν στο νησί τα οποία αναφέρονται σε αντιπαράθεση της οργανωτικής επιτροπής και των συμμετεχόντων των δύο αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Λιβάδι και στην Χώρα στις 22 και 23 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, ανακοινώνουμε τα εξής :
Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Χώρα και στο Λιβάδι αποτελούν θεσμό πολλών χρόνων ο οποίος λειτούργησε άλλοτε μεμονωμένα ανά χωριό και άλλοτε σαν προϊόν συνεργασίας και των δύο.
Η αλληλεγγύη και η συνεργασία των οργανωτών και των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αυτές υπήρξε και εξακολουθεί να είναι πάντοτε δεδομένη, προσφέροντας στο κοινό ιδιαίτερα καλαίσθητες και επιτυχημένες εκδηλώσεις και στα δύο χωριά.
Λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού των εθελοντών καρναβαλιστών, φέτος θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές εκδηλώσεις στη Χώρα και στο Λιβάδι, οι οποίες στηρίζονται από όλους μας και στις οποίες θα συμμετάσχει από κοινού η ομάδα που θα παίξει το παιδικό γαϊτανάκι.
Ως εκ τούτου είναι αναληθές οτιδήποτε διαδίδεται περί «κόντρας» μεταξύ των δύο εκδηλώσεων και των δύο χωριών. Αντίθετα υποστηρίζουμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, όπως άλλωστε επιβάλλει και η εποχή που διανύουμε και καλούμε όλους του κατοίκους του νησιού να τιμήσουν με την παρουσία τους και τις δύο εκδηλώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές, όπως άλλωστε θα πράξουμε και εμείς.

Οι οργανωτικές επιτροπές των Αποκριάτικων εκδηλώσεων
Χώρας & Λιβαδίου