Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο ετήσιος χορός του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών

Πολύ κέφι δημιουργήθηκε στον ετήσιο χορό του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/2 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος.
Σ’ αυτό συνετέλεσε πρωτίστως η τριμελής ορχήστρα των αδελφών Στάθη, η οποία ικανοποίησε και τους πλέον απαιτητικούς. Μεγάλη ζωντάνια όμως στην εκδήλωση έδωσε και το χορευτικό του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών που με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Λίτσας Γαλανάκη, χόρεψε τους τοπικούς μας χορούς και καταχειροκροτήθηκε.
Τα τσιριγώτικα νιάτα σε όλη την εκδήλωση, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, που μας έκαναν να ξεχάσουμε τα προβλήματα αυτής της περιόδου.
Η αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος, στολισμένη γιορτινά απ’ τις κυρίες του Δ.Σ. του Συνδέσμου, δέχθηκε σχεδόν 150 άτομα, τα οποία πέρασαν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, σε αυτό τον ωραίο και ζεστό Τσιριγώτικο χώρο.
Προσφέρθηκε φαγητό και ποτά από κέτεριγκ και κυκλοφόρησε πλούσια λαχειοφόρος αγορά.
Ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ.Γεώργιος Καρύδης στην αρχή της εκδήλωσης σε σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους που τίμησαν την εκδήλωση του Συνδέσμου και ιδιαιτέρως την οικογένεια Ράικου και την κυρία Θεοδώρα Στρατηγού, για τη μεγάλη προσφορά τους για τη λαχειοφόρο αγορά, αλλά και όλους όσους προσέφεραν δώρα για το σκοπό αυτό.
Ο καλός καιρός βοήθησε και αυτός και ασφαλώς αυτή τη μέρα θα την θυμούνται για πολύ καιρό όσοι βρέθηκαν εκεί.




                                                                Βασίλης Σταύρου Ιερέως Χάρος