Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

«Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών» στη Μελβούρνη

Το Αυστραλο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας (HACCI) πρόκειται να λανσάρει το νέο του πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα που θα αφορά νεαρούς Ελληνοαυστραλούς επιχειρηματίες.

Στο ονομαζόμενο «Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών» (HACCI Young Professionals Network) οι νέοι Ελληνοαυστραλοί επιχειρηματίες ηλικίας 20-35 ετών θα μπορούν να συζητούν για επιχειρηματικά σχέδια και να ανταλλάσσουν συμβουλές για τον χώρο εργασίας μετά το πέρας των σπουδών τους.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων προγραμμάτων για επαγγελματίες, το Αυστραλο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας ελπίζει ότι με την νέα πρωτοβουλία θα συμβάλει στην πρόσληψη νέων της Ελληνικής Κοινότητας στον ευρύτερο Ελληνοαυστραλιανό χώρο εργασίας.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό δίκτυο, που θα επιτρέπει στους νέους Ελληνοαυστραλούς με κοινές ιδέες και στόχους να έρθουν σε επαφή, να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους συστάσεις και να προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην κοινότητά τους», δήλωσε η  Άσλεϊ Νασιάκος, οργανώτρια του Δικτύου.

Η εκδήλωση για την προώθηση του «Δικτύου Νέων Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου, στο «Kri Kri Mezethopolion» στη Μελβούρνη στις 6 το απόγευμα.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι η Ελληνοαυστραλή επιχειρηματίας και συγγραφέας του βιβλίου «Οι περιπέτειες του κοριτσιού με το μπαλόνι», Δέσποινα Καρατζιάς, η οποία θα μιλήσει για τα «μυστικά» της επιχείρησης.

Η ίδια, διευθύντρια της επιτυχημένης εταιρίας «Global Ballooning» που παρέχει αερόστατα στην πόλη της Μελβούρνης, αλλά και στη κοιλάδα Yarra, τονίζει: «Στα πρώτα βήματα της καριέρας μου, όταν ήμουν ακόμα νέα επιχειρηματίας, συνειδητοποίησα γρήγορα πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις ένα δυνατό επαγγελματικό δίκτυο. Πιστεύω, ότι το «Δικτύου Νέων Επιχειρηματιών» θα βοηθήσει πολλούς νέους Ελληνοαυστραλούς να το πετύχουν αυτό».

πηγή: au.greekreporter.gr