Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ελληνοαυστραλοί γυρίζουν στη Μύκονο την ταινία “As Greek as it gets”

Η ταινία «As Greek as it gets» του Πίτερ και της Έλεν Παρουλάκις, δύο ομογενών από την Αυστραλία, γυρίζεται αυτή την εποχή στη Μύκονο, ακολουθώντας τα βήματα του Ελληνοαυστραλού, Νικ Γιαννόπουλου, που γύρισε την ταινία «Βασιλιάδες της Μυκόνου» στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

«Μετά την οικονομική κρίση που έπληξε την πατρίδα, νιώσαμε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη, όπως πολλοί άλλοι σαν κι εμάς που ζούμε στο εξωτερικό, να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη και την καλή έξωθεν μαρτυρία για έναν λαό με κουράγιο που υποφέρει πολύ», λέει με θέρμη η Έλεν Παρουλάκις.

«Η πλοκή της ταινίας πηγάζει από τη μεγάλη επιθυμία να προβάλουμε τη μαγεία της Ελλάδας και των ανθρώπων της εντός και εκτός συνόρων», συμπληρώνει ο Πίτερ Παρουλάκις που συνυπογράφει με την κόρη του το σενάριο.

Πρόκειται για μια κωμωδία που στόχο της έχει την παγκόσμια κινηματογραφική αγορά, ενώ  εκτιμάται ότι θα βγει στους κινηματογράφους το 2015.


Οι Alia Yacovlef, Alexia Melocchi, Peter Paroulakis και Helene Paroulakis (από αριστερά προς τα δεξιά), συμπαραγωγοί της ταινίας, στο Los Angeles Greek Film Festival
πηγή: au.greekreporter.gr