Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση της Διοικητού του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυθήρων "Τριφύλλειο" Ευαγγελίας Μαραυγάκη


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2η Δ.Υ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ                          ΚΥΘΗΡΑ 13/3/2012
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ.
ΚΥΘΗΡΩΝ – "ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ"                                   Αρ. Πρωτ.: 475
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Ταχ. Δ/νση: Ποταμός Κυθήρων
Ταχ. Κωδ. : 80 200
Τηλέφωνο : 2736320014
FAX : 27360-33400
E-mail :
Πληροφ.: Ευφρ. Κασιμάτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012 (ΦΕΚ 41Α ):
Στη Δ/νση Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κάθε Διοικητικής Περιφέρειας, καταρτίζονται κατάλογοι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ προσωπικού, κατά κλάδο για τους κλάδους ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΠΕ και ΤΕ, ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ, ΥΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ, ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΠΕ ή ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΠΕ ή ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΠΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕ ή ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ Ε.Σ.Υ., ΠΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ, ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕ ή ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΕ ή ΤΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ, ΤΕ ΜΑΙΩΝ-ΜΑΙΕΥΤΩΝ, ΔΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΕ ή ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΠΕ–ΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ, ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ διαφόρων ειδικοτήτων,
για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΠΥΥΚΑ) της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων.
Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού, εκτός από τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όπου απαιτείται, λαμβάνεται υπόψη και:

Η ανεργία σε ποσοστό 40% (με βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ) και η εμπειρία σε ποσοστό 60% (με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο Δημόσιο τομέα, ή βεβαίωση εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εφόσον έχει προσφερθεί στον Ιδιωτικό τομέα ή από βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει). Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο πέραν του επόμενου έτους από το έτος εγγραφής τους.

Οι αιτήσεις, οι οποίες παρέχονται από το τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου μας, θα πρέπει να αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους, συστημένα, στη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου (Δ/νση: Θηβών 46-48, 18543 Πειραιάς, τηλ. 213-2004210 με την ένδειξη «Για την εγγραφή σε καταλόγους Επικουρικού Προσωπικού σύμφωνα με το Ν.4052/2012 άρθρο 6») και θα συνοδεύονται απαραίτητα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών.
  3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).
  4. Υπεύθυνη Δήλωση η οποία χορηγείται από την Υπηρεσία μας και συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού.
  5. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών όπως αναφέρονται στις διατάξεις της παρ.5 του άρθρ. 6 του Ν. 4052/2012 και αποδεικνύουν την ύπαρξη της εμπειρίας.
  6. Βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ., από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΥΘΗΡΩΝ "ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ"

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ