Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα νέα της Κυθηρούπολης


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ    ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
« Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »
Κυθηρίων 71 Άλιμος 174 56       
Άλιμος, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Κυριακή 5/2/2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου «Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ορφανός Αθανάσιος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλίμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλίμου κα Κωσταμπάρη Σοφία, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της περιοχής και μέλη του Συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος κος Βάρδας Ιωάννης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και απεύθυνε τις ευχές του Δ.Σ. παρουσίασε τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τη συμβολή του στη λύση των προβλημάτων της περιοχής μας.
Στο τέλος της Γενικής Συνελεύσεως έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η   Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας
Καρύδη Αλεξάνδρα                Βαρυπάτη    Αλεξάνδρα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες  και φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ανακοινώνει στα μέλη του την ομόφωνη απόφασή του να διαθέσει χρηματικό ποσό για την αγορά 60 μερίδων κρέατος, προκειμένου να σιτισθούν 60 συμπολίτες μας στα συσσίτια που διοργανώνει η Ενορία του Αγ. Παντελεήμονα Αλίμου.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η   Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας
Καρύδη Αλεξάνδρα                Βαρυπάτη    Αλεξάνδρα