Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Δελτίο τύπου βουλευτή Παναγιώτη Μελά, 27/6/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ
Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Βουλευτής Πειραιά των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Μελάς, σχετικά με τα όσα αναφέρουν κάποιοι ότι εγώ θα ψηφίσω την εκλογή του νέου  Πρόεδρου της Δημοκρατίας θέλω να τονίσω:

Δεν επιτρέπεται να αλλοιώνονται και να διαστρεβλώνονται αυτά που εκφράζω.
Δεν άφησα ούτε στο ελάχιστο την εντύπωση, ότι θέλω να ψηφίσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραμείνει αυτή η Κυβέρνηση.
 Η Κυβέρνηση αυτή, με την πολιτική που έχει ακολουθήσει έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό και τον οδηγεί  συνεχώς  σε χειρότερη πορεία.
Μια σοβαρή όμως απόφαση, όπως αυτή ,της επιλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέπει να αποφασίζετε  τη δεδομένη στιγμή και όχι πριν 8 - 10 μήνες. Να δούμε τότε, πως θα είναι η Πολιτική, Οικονομική και Κοινωνική κατάσταση της Χώρας μας και ποιος θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.
Ότι πράξουμε να το κάνουμε για το καλό του Ελληνικού λαού και όχι για την παραμονή αυτής της Κυβέρνησης. Για έναν βαριά άρρωστο, όπως είναι σήμερα η Οικονομία μας δεν αποφασίζεις τι θα κάνεις μετά από 8 με 10 μήνες αλλά τότε αποφασίζεις για μια καλύτερη πορεία του ασθενούς. Εγώ ότι αποφασίζω το κάνω συνειδητά, βάζοντας πάνω απ’ όλα το λαό και δεν έχω καμία σχέση με κολοτούμπες.
 Ως γιατρός, έβαζα πάντα πάνω από όλα τον άρρωστο, τώρα ως Πολιτικός βάζω πάνω από όλα τον Ελληνικό λαό, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
 Μπορεί κάποιοι Πολιτικοί όπως λέγεται να είναι βρώμικοι, υπάρχουν όμως οι Πολιτικοί που έχουν λειτουργήσει με απόλυτη εντιμότητα και εάν είχαν λειτουργήσει όλοι έτσι η Ελλάδα δεν θα είχε οδηγηθεί σε αυτό το σημείο.

27-06-2014