Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Το σημερινό debate τριών υποψηφίων δημάρχων Κυθήρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το Ντιμπέιτ των τριών υποψηφίων Δημάρχων εκ των τεσσάρων. Η μη συμμετοχή του κ. Κουκούλη δεν εμπόδισε να πραγματοποιηθεί ο διάλογος ο οποίος διενεργήθηκε με άψογο τρόπο σε πολιτισμένο επίπεδο και δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που έγιναν από τους διοργανωτές, τους κ. Πολίτη και κ. Τσολάκο. Ο δημότης των δυο νησιών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το σχεδιασμό και αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών από τους υποψηφίους Δημάρχους κ. Δημήτρη Λουράντο, κ. Μανώλη Χάρο και κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη.
Η ακροαματικότητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη να θυμίσουμε ότι το ντιμπέιτ μεταδόθηκε με ήχο και εικόνα μέσω διαδικτύου δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Κυθήριους όπου κι αν βρίσκονταν να το παρακολουθήσουν.
Να σημειωθεί ότι η απουσία του τέταρτου υποψηφίου, δημάρχου κ. Κουκούλη για τη μη συμμετοχή του στο ντιμπέιτ ήταν απόφαση δική του. Αυτό όμως δεν εμπόδισε να πραγματοποιηθεί ο διάλογος με τους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους, κάτι που ήταν απαίτηση του Κυθηραϊκού λαού και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε κρίνοντας από τη μεγάλη ακροαματικότητα που είχε. Ο σταθμός μας ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ,  τον κ. Παναγιώτη Γιαννώτη που βοήθησε στην οργάνωση και στην εγκατάσταση των μηχανημάτων κάλυψης μέσω της σελίδας του «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ» επίσης τα «ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ», τον κ. Λαμπρινίδη και τέλος τον κ. Παναγιώτη Γιαννή για την εξαιρετική βοήθεια για την ζωντανή βιντεομετάδοση.

Φωτογραφίες: Γιώτα Πολίτη

πηγή: Adelin fm