Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ηχηρή επιβράβευση για το έργο αλλά και την επιλογή Κατσικάρη

Μια μεγάλη νίκη έδωσαν στον Γιάννη Σγουρό , τα νησιά του Πειραιά .

Με ποσοστά «δημοψηφισματικού» χαρακτήρα , όπως εκείνα της Ύδρας (46,61%), του Αγκιστρίου (42,61%) αλλά και των Σπετσών (34,60%), των Κυθήρων (32,82%), της Τροιζήνας (31,89%), της Αίγινας (31,35%) και της Σαλαμίνας (26,14%), οι πολίτες των νησιών αναγνώρισαν και επιβράβευσαν έμπρακτα το σημαντικότατο έργο των 3,5 τελευταίων χρόνων που επιτελέστηκε σ΄όλα αυτά.

Έργα αυτά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ , που ποτέ  άλλοτε δεν είχε ξαναγίνει  κσι  που έλυσαν προβλήματα και ελλείψεις πολλών δεκαετιών σε υποδομές στα νησιά τους.

Με την καθαρή και ηχηρή πρωτιά που έδωσαν,  υπερασπίστηκαν τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών και στήριξαν το θεσμό πέρα και πάνω από ιδιοτελή μικροκομματικά οφέλη.

Καθοριστικότατη συμβολή στο εκπληκτικό για τον κ. Σγουρό, αποτέλεσμα στα νησιά, είχε ο αντίστοιχος περιφερειάρχης,  Δημήτρης Κατσικάρης. Ο οποίος τα 3,5 αυτά χρόνια ήταν εκεί δίπλα στους κατοίκους και την Αυτοδιοίκηση των νησιών, σχεδιάζοντας, προωθώντας και υλοποιώντας δεκάδες «μικρά» και μεγάλα έργα, ζωτικής σημασίας για την οικονομική και κοινωνική ζωή  των νησιών.

Σε μήνυμά του, ο κ. Κατσικάρης ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες του για τη μεγάλη νίκη που έδωσαν στον α΄γύρο στο  Γιάννη Σγουρό και  το συνδυασμό του  «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με Έργο», τονίζοντας ότι τους « υπενθυμίζει το χρέος και την ευθύνη μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο για τα όμορφα Νησιά μας με σχέδιο, συνεργασία και ενότητα».

Και ζητεί για την τελική  αναμέτρηση της  ερχόμενης Κυριακής, να επαναλάβουν ακόμα πιο μαζικά  την στήριξη και  εμπιστοσύνη τους. «Γιατί η Αττική και τα Νησιά μας θα πάνε μπροστά Μόνο με Έργο» , σημειώνει πολύ σωστά.

πηγή: newsta.gr