Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Επαναδραστηριοποιείται η Κυθηραϊκή Αδελφότητα της Κουηνσλάνδης (Αυστραλίας)

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε για την επαναδραστηριοποίηση του σπουδαίου και ιστορικού σωματείου της Κυθηραϊκής Αδελφότητας της Κουηνσλάνδης, στο Μπρισμπαίην της Αυστραλίας.
Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. υπό τον Παναγιώτη Σουρρή να είναι καλορίζικο και να έχει συνέχεια για το καλό της Κυθηραϊκής παροικίας της Κουηνσλάνδης.
Εμείς, θα βρισκόμαστε δίπλα τους και θα συμβάλλουμε στη στενότερη σύνδεσή του με τις άλλες Κυθηραϊκές Αδελφότητες της Αυστραλίας και του υπόλοιπου κόσμου, ώστε να διατηρείται ζεστή και ζωντανή η ιδέα του Απανταχού Κυθηραϊσμού.
Συγχαίρουμε γι’ αυτή τους την προσπάθεια τον Παναγιώτη Σουρρή (πρόεδρο), την Αντιπρόεδρο Νατάσσα Καλλιγέρου, τη Γραμματέα Ελένη Κομινού, τον ταμία Μανόλη Ραΐση και τα μέλη Ελένη Κυρανάκου, Δημήτρη Μαυρομμάτη, Μελίνα Μάλλου, Αννεζίνα Μαυρομμάτη, Μαρίνα Λεονταράκη, Αντωνία Μεγαλοκονόμου, Άγγελο Πατρίκιο και Ελεάνα Ροϊλού, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Ελπίζουμε πως σύντομα θα γίνει και εκεί το Διεθνές Συμπόσιο του Κυθηραϊσμού, μετά εκείνο της Καμπέρας το 2006 που είχε μεγάλη επιτυχία και το αναμενόμενο στο Σύδνεϋ (Νοέμβριος 2014), όπου πολλοί συμπατριώτισσες μας της Κουηνσλάνδης θα παραβρεθούν.

Ηλίας Μαρσέλλος