Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους…

     Εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σκεφτήκαμε να προτείνουμε ιδέες για διασκέδαση των μικρών Τσιριγωτόπουλων, όσα εξ αυτών θα έχουν την ευκαιρία μαζί με τους γονείς τους να βρεθούν στην πρωτεύουσα, εκεί που τα Χριστούγεννα έχουν μια ιδιαίτερη… γεύση, καθώς υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να χαρούν, να απολαύσουν και να δουν πράγματα και δρώμενα που κάτω από τις συνθήκες διαβίωσης στο νησί δεν έχουν τις ανάλογες ευκαιρίες.
  Έτσι, θα συνιστούσαμε:
ΘΕΑΤΡΟ:
-  «Αστέρι της Λιλιπούπολης», Εθνικό Θέατρο ΡΕΧ – Σκηνή Κοτοπούλη. Μουσικοθεατρική παράσταση.
-    «Δώδεκα παρά δώδεκα», γιορτινό μουσικόραμα δια χειρός Ευγένιου Τριβιζά με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον Μάνο Μουζουράκη σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού. Η πρεμιέρα έχει ορισθεί για τις 18/12 και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής. (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 2107282333).
-  Μαύρο Θέατρο από την Πράγα στο Θέατρο Πειραιά. Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας καταφθάνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 19/12 μέχρι τις 28/12 με την παράσταση «Ανθολογία».
-       Το Φωτεινό Αστέρι δείχνει τον δρόμο για το… Πλανητάριο.
Το Άστρο που οδήγησε τους τρεις μάγους στη φάτνη του νεογέννητου Χριστού εφέτος τα Χριστούγεννα δεν θα δείξει τον δρόμο για τη Βηθλεέμ αλλά για το Ίδρυμα Ευγενίδου. 

Τρία «χωριά» στον ρυθμό των Χριστουγέννων.
Από την Πέμπτη 27/11 η Snowland στο ΟΑΚΑ υπόσχεται στους μικρούς φίλους τρελές γλίστρες 50 μέτρων στην τσουλήθρα από πάγο αλλά και… αεροπλανικές selfies με φόντο το μεγάλο παγοδρόμιο. Από τις 28/11  βρίσκεται στην Τεχνόπολη  το γνωστό The Christmas Factory, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του (με βεγγαλικά και live) παραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα. Από τις 29/11 όμως στα μέρη μας, στο Santa Claus Kingdom στο MEC, έχει «αριβάρει» και ο Αϊ-Βασίλης από τη Φινλανδία.

     Πολλές ευκαιρίες για τα μικρά παιδιά να ξεφαντώσουν, να χαλαρώσουν  και να παίξουν ξένοιαστα παιχνίδια σε παγοδρόμια και καρουζέλ, με  καραόκε, αλλά να δουν από κοντά τον Αϊ Βασίλη με τη γυναίκα του και την παγωμένη καστροπολιτεία κάνοντας σκι με παγοπέδιλα. 
    Bέβαια υπάρχουν πολλές ακόμη παραστάσεις με δρώμενα που έχουν σχέση με τις χριστουγεννιάτικες ημέρες και από τις οποίες οι μικροί μας φίλοι, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά, θα έχουν την ευκαιρία όποια εκείνοι επιλέξουν να επισκεφθούν μαζί με τους δικούς τους.

Εμείς απλά προτείναμε…