Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Νίκος Aρώνης: Έλληνας υποψήφιος για τη Βουλή Ν.Ν. Ουαλίας

Μια νέα, έντιμη και ισχυρή φωνή που πήρε το χρίσμα των Λίμπεραλς ως υποψήφιος πολιτειακός βουλευτής Κόγκαρα (του Σίδνεϊ), για τις επερχόμενες εκλογές 
της 28ης Μαρτίου 2015

Ο ελληνικής καταγωγής κ. Νίκος Αρώνης (Nicholas Aroney) μια νέα, έντιμη και ισχυρή φωνή,πήρε το χρίσμα των Λίμπεραλς ως υποψήφιος πολιτειακός βουλευτής Κόγκαρα (του Σίδνεϊ), για τις επερχόμενες εκλογές της 28ης Μαρτίου 2015 στη Νέα Νότια Ουαλία.

Στις πολιτειακές εκλογές του Μαρτίου, η πολυάριθμη ομογένεια της περιοχής Κόγκαρα αναμένεται να στηρίξει δυναμικά τον Ελληνοαυστραλό υποψήφιο των Λίμπεραλς κ. Νίκο Αρώνη, όχι μόνο γιατί θα φέρουν μια ακόμα 'ελληνική' παρουσία στο προσκήνιο της αυστραλιανής πολιτικής, αλλά, επίσης, γιατί θα έχουν μια δυναμική προσωπικότητα, με αποδεδειγμένη αξία, να στηρίζει τα δίκαιά τους.

Ο Νίκος Αρώνης είναι τρίτης γενιάς Ελληνοαυστραλός, με καταγωγή από τα Κύθηρα. Είναι διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Pegasus Supply Solutions και διετέλεσε διευθυντής ξενοδοχείων, με μεγάλη πείρα σε επαφές με το ευρύ κοινό.

Γεννήθηκε και ανατράφηκε στην περιοχή της εκλογικής έδρας του, είναι παντρεμένος με την Νικόλ και έχουν τρία παιδιά 11-15 ετών, και ως πατέρας και επιχειρηματίας καταλαβαίνει πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της περιοχής του και υπόσχεται να συμβάλλει ουσιαστικά από την θέση του, αν εκλεγεί.

Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Κόγκαρα, θέση που του επιτρέπει να έχει άμεση επαφή με το ελληνικό στοιχείο της περιοχής, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στην ομογένεια, ωθούμενος από το πάθος του για δίκαιη εκπροσώπηση του λαού.

Η εκλογική έδρα Κόγκαρα (Kogarah) αποτελείται από τα νότια προάστια του Σίδνεϊ μεταξύ των οδών Kings Georges Road, Princes Hwy, Harrow Road, Bexley Road και M5 East, και περιλαμβάνει τα προάστια Carrs Park, Allawah, Hurstville, Beverly Hills, Kingsgrove, Bexley North, Rockdale, Bexley, Kogarah και Carlton.

Καθώς οι εκπρόσωποι της ομογένειας στο πολιτικό σύστημα της Αυστραλίας έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με παλαιοτέρα χρόνια, η υποψηφιότητα του κ. Αρώνη αναμένεται να εμπλουτίσει με ελληνικά ονόματα τα έδρανα της Βουλής της Ν.Ν. Ουαλίας.

πηγή: neoskosmos.com