Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ

Με πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων ενημερώνονται οι κάτοικοι του νησιού για την χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών σχολείων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Λεοντσινείου Πνευματικού Κέντρου στην ενορία του Κεραμωτού.
Η εορταστική αυτή εκδήλωση θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα από τους μαθητές και μαθήτριες των κατηχητικών σχολείων, μια σύντομη ομιλία της θεολόγου-καθηγήτριας κ. Ελένης Μεγαλοκονόμου-Σοφίου, παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα της Ιεράς Μητροπόλεως, θεατρικό σκετς μες τίτλο «Μπροστά στη Φάτνη» και χριστουγεννιάτικους εκκλησιαστικούς ύμνους από την εκκλησιαστική χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων.
Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση που θα γεμίσει από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών και μαθητριών και τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν πιο κοντά στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και θα απολαύσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα που θα τους θερμάνει τις ψυχές εν όψει της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης.
Υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως του νησιού μας και με τις ευχές και αγάπη του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ είναι βέβαιο ότι η εορταστική μάζωξη στο Κεραμωτό θα αγγίξει τις καρδιές όλων.