Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πιθανά συντρίμμια του Boeing ερευνά η Αυστραλία

Δυο αντικείμενα στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό σπεύδουν να ερευνήσουν αυστραλιανά αεροσκάφη σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας Τόνι Άμποτ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αντικείμενα σχετίζονται με το εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines που αγνοείται επί δυο εβδομάδες;.

«Νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την αναζήτηση ... στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» ανέφερε επισήμως ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας.

«Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες αντικειμένων που πιθανώς να σχετίζονται με την αναζήτηση» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας αναφέροντας ακόμη ότι αεροσκάφη είναι καθ 'οδόν προς την περιοχή όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα.

Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις στην Καμπέρα στις 0430 GMT όπως έγινε γνωστό.

Το Boeing 777 της Malaysia Airlines που μετέφερε 239 άτομα επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου μετά την απογείωση του από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

πηγή: sofokleousin.gr