Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αγιασμός του νέου νοσοκομείου Κυθήρων

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 με την βοήθεια του Οσίου Θεοδώρου, έγινε η τελετή του Αγιασμού του Νέου Νοσοκομείου των Κυθήρων .Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Σεραφείμ με τους ιερείς. Μετά την τελετή, βαθιά συγκινημένος μίλησε ο Σεβασμιώτατος, λέγοντας ότι με τη βοήθεια του Οσίου Θεοδώρου και με την προσπάθεια ανθρώπων με όραμα, σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ στον Αγιασμό του Νέου Νοσοκομείου. Πρωτεργάτης του έργου αυτού, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Μεγαλοκονόμος ο οποίος, στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων πως με την αρωγή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και με την οικονομική σύμπραξη του κράτους επετεύχθη ο στόχος. Ξεκινήσαμε με ένα όραμα ανέφερε ο κ. Μεγαλοκονόμος και σήμερα έχουμε την χαρά να το βλέπουμε στην υλοποίησή του ολοκληρωμένο, υπερσύγχρονο και με υψηλές προδιαγραφές Νοσοκομείο, έτοιμο να παρέχει μέριμνα και περίθαλψη στον πολίτη. Ένα έργο που νιώθουμε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το καταφέραμε και υπερήφανοι που το προσφέρουμε στον Κυθηραϊκό λαό αλλά και στις επόμενες γενιές.
Παρόντες ο δήμαρχος Κυθήρων, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος και το δημοτικό συμβούλιο, φορείς από όλο το νησί και πλήθος κόσμου. Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο Νέο Νοσοκομείο και αντικρίζοντας όλους τους χώρους εκφράστηκαν σχόλια ενθουσιώδη και θετικά. Τα εγκαίνια σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα ή την Τρίτη μετά το Πάσχα, παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνη Γεωργιάδη και ίσως και του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά. Θα έχουμε νέο ρεπορτάζ μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία αλλά και την παρουσία των πολιτικών προσώπων τις επόμενες ημέρες και θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από το σταθμό του radio adelin.
Στην κάμερα του σταθμού μας έκαναν δηλώσεις οι Αντιδήμαρχοι οι κ. Νικόλαος Μεγαλοκονόμος και Μιχάλης Πρωτοψάλτης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Μεγαλοκονόμος και ο Αντιπρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ. Ιωάννης Ζερβός, τις οποίες και θα ακούσουμε από τις εκπομπές επικαιρότητας του σταθμού. Επίσης θα δημοσιευτούν και στην ηλεκτρονική σελίδα του ραδιοφώνου. Και τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την φωτογράφο την κυρία Εβίτα Σοφίου για τη βοήθεια και συνεργασία στη λήψη βίντεο στις συνεντεύξεις.



Ρεπορτάζ Παναγιώτης Πολίτης

πηγή: Adelin fm