Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο τύπου των ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ


Κύθηρα – 25/2/2013

ΘΕΜΑ :   ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έκδοση  άδειας από την Πολεοδομία Πειραιά για την επισκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Κυθήρων. 
Μετά από έντονες και επίμονες διαμαρτυρίες προς τους αρμόδιους φορείς για την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού μας Μουσείου καταφέραμε μια συνάντηση με το τότε Υπουργείο Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.  Στην συνάντηση αυτή συμμετείχε το αρμόδιο τεχνικό τμήμα του ΥΠ.ΠΟ μαζι με την δική μας εθελοντική τεχνική ομάδα παρουσία του κ. Θ. Κουκούλη Δημάρχου Κυθήρων και του κ. Μανώλη Χάρου, Προέδρου Κυθηραϊκού Συνδέσμου Κυθήρων.
‘Εχοντας  την ηθική και οικονομική στήριξη της  Κυθηραϊκής Αδελφότητας  Αυστραλίας (ΚΑΑ) Σύδνευ, δεσμευτήκαμε να καλύψουμε την εκπόνηση  δυο μελετών ( 1.  Ηλεκτρομηχανολογική,  2.  Τεύχη δημοπράτησης)  που αδυνατούσε να ολοκληρώσει το ΥΠ.ΠΟ.   Η εκπόνηση της Η/Μ μελέτης έγινε από τον μηχανολόγο κ. Ιωάννη Εμμ. Καλλίγερο τον οποίο θερμά ευχαριστούμε.    Ακολουθεί η εκπόνηση της μελέτης για τα τεύχη δημοπράτησης του έργου. 
Θα σας ενημερώνουμε για την παραπέρα εξέλιξη των ενεργειών μας.
Εκ μέρους των ΦΙΛΩΝ  ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ
Η Συντονιστική Επιτροπή
Ελένη Τζωρτζοπούλου, Αρης Τσαραβόπουλος, Μαρία Δευτερέβου, Αννα Κομηνού, Ευανθία Πρωτοψάλτη, Δάφνη Πετροχείλου, Αλέξης Παπαπελεκάνος.

Κοινοποίηση:
·          Δήμος Κυθήρων
·          Kυθηραϊκος Σύνδεσμος Κυθήρων
·          Κυθηραϊκή Αδελφοτήτα Αυστραλίας
·          Εφημερίδα «Κυθηραϊσμός»
·          Εφημερίδα «Κυθηραϊκά»
·          Εφημερίδα «Κυθέρεια»
·          Ραδιοσταθμός «Τσιρίγο FΜ»
·          Ραδιοσταθμός «Αdelin FM»

Επικοινωνία:   Τηλ:  2736033588     Κινητό:  69770091117   Email: Helen@Tzortzopoulos-estate.gr