Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεντροφύτευση στη Χώρα Κυθήρων, 18/2/2013


Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Χώρας Κυθήρων, δενδροφύτευση με ιδιωτική πρωτοβουλία του κ. Νίκου Χάρου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυθήρων κ. Δημήτρη Καλλίγερο.
Τοποθετήθηκαν οχτώ φοίνικες στην είσοδο της Χώρας (έναντι του οδοστρωτήρα) και πέντε φοίνικες στο Δημοτικό parking της Χώρας Κυθήρων (πρώην γήπεδο). Τα δέντρα είναι Δωρεά του κ. Παναγιώτη Στάθη κατοίκου Καψαλίου. Με την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης ο κ. Δημήτρης Καλλίγερος μας δήλωσε πως ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Χάρο για την εργασία που προσέφερε ανιδιοτελώς και τον κ. Παναγιώτη Στάθη για την Δωρεά των δένδρων. Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Κυθήρων για την παραχώρηση σκαπτικού μηχανήματος καθώς και τον χειριστή του κ. Κώστα Δαπόντε.
Να δώσουμε κι εμείς από την μεριά μας συγχαρητήρια στους εμπνευστές αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, που ομορφαίνει την περιοχή μας αλλά παράλληλα δίνει μήνυμα εθελοντισμού και προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος.
                                                                          
Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Δημήτρης Καλλίγερος




Οι φοίνικες στην είσοδο της Χώρας Κυθήρων
Οι φοίνικες στο πρώην γήπεδο της Χώρας

πηγή: Tsirigo fm