Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Γιώργος Κασιμάτης: Ο Έλληνας επικεφαλής της Ευρωπαϊκής τηλεόρασης!

Σε πρόσφατη επίσκεψη του www.kalimera-arkadia.gr στις Βρυξέλες, με σκοπό την παρακολούθηση σεμιναρίου για Μ.Μ.Ε. από όλη την Ευρώπη, το οποίο διοργάνωσε το Europarl TV, συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με τον Έλληνα επικεφαλή της Ευρωπαϊκής τηλεόρασης, γνωστό σε όλους μας, Europarl TV, με καταγωγή από τα Κύθηρα, κ. Γιώργο Κασιμάτη.
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί η ενεργή συμμετοχή και σκληρή δουλειά, αρκετών Ελλήνων στην Ευρωπαϊκή Τηλεόραση με σημαντικές αρμοδιότητες στον χώρο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας συναντήσαμε και την κα. Ευαγγελία Mπέση, με καταγωγή από την Αρκαδία, όπου μάς μίλησε με πολλή αγάπη για την γενέτειρα της και το πόσο πολύ της λείπει η πατρίδα, όπως και την νεαρή Βιόλα Μπαλοντή, με Ελλήνική καταγωγή.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του κου Γιώργου Κασιμάτη, που έδωσε στην Έλλη Αρτοπούλου από το Καλημέρα Αρκαδία και στον Χρήστο Μαζάνη από το zougla.gr, ξεναγώντας μας στην φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής ενημέρωσης καθημερινά από το Europarl Tv για θέματα που αφορούν άμεσα όλους τους Έλληνες.

Ξεναγηθείτε στο Europarl Tv ΕΔΩ

πηγή: kalimera-arkadia.gr