Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Δήμου Κυθήρων, 4/11/2015 (1)

Με νέο έντυπο διαφημιστικό υλικό θα παρουσιαστεί ο Δήμος Κυθήρων στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA 2015 που ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώθηκε και βρίσκεται ήδη στη φάση της εκτύπωσης το νέο γενικό τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου μας σε τρεις δίγλωσσες εκδόσεις: ελληνοαγγλικό - ιταλογερμανικό και γαλλοισπανικό. Το φυλλάδιο είναι σχεδιασμένο με την πλέον σύγχρονη και μοντέρνα γραφιστική αντίληψη, επενδύει περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στο λόγο, ξεφεύγει από καθιερωμένα διαφημιστικά κλισέ που κυριάρχησαν επί δεκαετίες και περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρει ο επισκέπτης των Κυθήρων, ενώ τον προδιαθέτει ευχάριστα στο να αναζητήσει μόνος του περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το δικό του ατομικό "Ταξίδι στα Κύθηρα".
Παράλληλα εκδόθηκε για πρώτη φορά και ένας σύγχρονος οδηγός τσέπης για τις παραλίες του νησιού μας στα ελληνικά και τα αγγλικά (pocket size). 
Μετά από πολλά χρόνια, εκτός από το έντυπο υλικό, ανανεώνεται και το περίπτερο του Δήμου μας στη Θεσσαλονίκη, το σχεδιασμό του οποίου ανέλαβε πλέον εξειδικευμένη εταιρεία, προκειμένου να παρουσιάζεται το νησί μας με τρόπο προσαρμοσμένο στις υψηλές ανταγωνιστικές απαιτήσεις της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας.
Ο Δήμος Κυθήρων προγραμματίζει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι την έκδοση θεματικών τουριστικών οδηγών, με στόχο να καλύψει πλήρως την τουριστική ζήτηση για σύγχρονη πληροφόρηση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής μας. Το σχεδιασμό των εντύπων ανέλαβε ο γραφίστας κ. Μιχάλης Πετρόπουλος.

Δείτε το νέο γενικό τουριστικό οδηγό των Κυθήρων/Αντικυθήρων εδώ.
Δείτε το νέο φυλλάδιο για τις παραλίες εδώ.