Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δελτίο τύπου Δήμου Κυθήρων, 9/2/2015

Τη νέα διοίκηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Κυθήρων όρισε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας τη Δευτέρα 09/02/2015. Η θητεία των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι τετραετής όπως ορίζει το καταστατικό και λήγει την 09/02/2019. Η αυτόκλητη καθολική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας προέβη στην απαλλαγή των μελών της προηγούμενης διοίκησης από τα καθήκοντά τους και στην εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ. που είναι οι εξής:
1. Ευστράτιος Χαρχαλάκης του Αθανασίου, Δήμαρχος Κυθήρων, κάτοικος Δρυμώνα Κυθήρων.
2. Σταμάτης Επαμεινώνδας του Ευαγγέλου, συνταξιούχος Ελληνικού Δημοσίου, Οικονομολόγος, κάτοικος Διακοφτίου Κυθήρων.
3. Ζησιμοπούλου Σοφία του Χαριλάου, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος – Ελεύθερος Επαγγελματίας, κάτοικος Περλεγκιανίκων Κυθήρων.
4. Μαρουλίδου Σουμέλα του Παναγιώτου, Ελεύθερη Επαγγελματίας (Λογίστρια Β΄ Τάξης) – Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων, κάτοικος Κεραμωτού Κυθήρων.
5. Τζωρτζόπουλος Χαράλαμπος του Ευαγγέλου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, κάτοικος Καραβά Κυθήρων.
6. Συρμαλής Γεώργιος του Νικολάου, Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός – Διπλωματούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοικος Χαϊδαρίου.
7. Κυπριώτης Ζαχαρίας του Δημητρίου, Αγρότης, κάτοικος Κυπριωτιανίκων Κυθήρων.
Στόχος της νέας διοίκησης, που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, είναι η προώθηση των σκοπών της Αναπτυξιακής Εταιρείας μέσα από την αξιοποίηση κάθε πρόσφορου μέσου και προγράμματος, η λειτουργία της Εταιρείας ως υπηρέτη της τοπικής ανάπτυξης, η δραστηριοποίηση της Εταιρείας τόσο στην προσέλκυση δημόσιων επενδύσεων όσο και στον ιδιωτικό τομέα, η συνεργασία με άλλες Αναπτυξιακές Εταιρείες, Συμπράξεις, ΟΤΑ και την Κοινωνία των Πολιτών καθώς και η δυναμική παρουσία της στην τοπική κοινωνία.