Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αποστολή Δήμου Καραβά στα Κύθηρα


Αποστολή του Δήμου Καραβά με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Παπαϊωάννου αναχωρεί στις 15 Αυγούστου 2012 για το νησί Κύθηρα. Το Δήμαρχο συνοδεύουν 12 μέλη του χορευτικού συγκροτήματος της Νεολαίας του Δήμου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, Δημοτικός Σύμβουλος Λάμπρος Μαούρης.
Το χορευτικό συγκρότημα της Νεολαίας του Δήμου θα λάβει μέρος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πολιτιστικός Σύλλογος «Πορτοκαλιά» Καραβά Κυθήρων στις 17 Αυγούστου.
Επίσης η αποστολή θα συμμετάσχει στο μνημόσυνο και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων που θα διεξαχθεί για τους πεσόντες της Τουρκικής εισβολής του 1974 στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στην κοινότητα Καραβά Κυθήρων την Κυριακή 19 Αυγούστου.
Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Δήμαρχος Καραβά θα υπογράψει στα γραφεία του Δήμου Κυθήρων πρωτόκολλο αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων επισημοποιώντας τη στενή συνεργασία που ξεκίνησε με την υπογραφή πρωτόκολλου αδελφοποίησης με την κοινότητα Καραβά Κυθήρων το 1997 και η οποία συνεχίζεται με πολύ καλές προοπτικές περαιτέρω δραστηριοποίησης και προσφοράς σε τομείς Εθνικούς, πολιτιστικούς και άλλους.

13 Αυγούστου 2012                                                                       Επιτροπή Τύπου και Διαφώτισης Δήμου Καραβά

Τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος της Νεολαίας του Δήμου Καραβά που θα συμμετάσχουν στην πολιτιστική εκδήλωση του συλλόγου «Πορτοκαλιάς» Καραβά Κυθήρων