Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 31/7/2012


 Με αφορμή την πρωτοβουλία επαγγελματιών της Χώρας για το ασβέστωμα, καλλωπισμό και περαιτέρω καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων του οικισμού, ο Δήμαρχος Κυθήρων, κ. Θεόδωρος Κουκούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση : 
« Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα το θετικό αποτέλεσμα της αξιέπαινης πρωτοβουλίας επαγγελματιών της Χώρας να καλλωπίσουν, ασβεστώσουν και να προβούν σε εξονυχιστικό καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων του ομορφότερου παραδοσιακού οικισμού μας.
Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, η ιδιωτική πρωτοβουλία πρέπει να προσφέρει ότι περισσότερο και καλύτερο μπορεί στον τόπο. Και αυτό διαπιστώνουμε ότι πράττει. Τους συγχαίρω θερμά και παράλληλα τους διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος μας θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να προσφέρει με σύνεση και συνέπεια τις υπηρεσίες του στην Κυθηραϊκή κοινωνία, υπολογίζοντας πάντοτε προσεκτικά κάθε δαπάνη μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ώστε αυτό να πιάνει σε κάθε περίπτωση τόπο.
 
Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν στο νησί μας να αξιοποιήσουν τον εθελοντισμό τους ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αυτές του Δήμου μας ».