Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σύλλογος γονέων νηπιαγωγείου Ποταμού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του Νηπιαγωγείου Ποταμού Κυθήρων , με το τέλος της Σχολικής Χρονιάς, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις παιδαγωγούς του Νηπιαγωγείου Ποταμού, την κα Αναστασία Χατζή & Γεωργία Αγγελοπούλου για όλα όσα έκαναν μέσα στην χρονιά για τα παιδιά μας.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Φοροτεχνικό Γραφείου του κ. Αλέξανδρου Φάρου και ιδιαίτερα την Ελένη Σουρή, που αφιλοκερδώς  κατάφερε να βρει το καταστατικό του Συλλόγου από το Πρωτοδικείο Πειραιά και να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες του Συλλόγου με την ΔΟΥ Κυθήρων. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ανδρόνικο Κώστα για την δωρεά των οικοδομικών υλικών ώστε να τοποθετηθούν  οι σωλήνες για την τοποθέτηση του Σκιάστρου στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου, τον Γιώργο Φριλίγκο για το δωρεάν χώμα που έφερε για τον περιβάλλον χώρο, καθώς και όλους του γονείς που προσέφεραν την βοήθεια τους ώστε να διορθωθούν και επισκευαστούν κάποια πράγματα στο Νηπιαγωγείο.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κυθήρων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη για την παραχώρηση των σωλήνων.


Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη για την Νέα Σχολική
Χρονιά


Το Δ.Σ