Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανακήρυξη Δημάρχου Καραβά και μελών της Σχολικής Εφορείας Καραβά για την πενταετία 2012-2016

  Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, η ανακήρυξη του Δημάρχου Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου για τη θητεία της επόμενης πενταετίας 2012-2016.
  Η ανακήρυξη έγινε στα γραφεία του Επάρχου Κερύνειας στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Έφορο Εκλογής Επαρχίας Κερύνειας κ. Μάριο Παναγίδη. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι τρεις βουλευτές της Επαρχίας Κερύνειας, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, πρόεδροι ή εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων του Καραβά και της Επαρχίας Κερύνειας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καραβά, ιερείς του Καραβά, εκτιμητές του έργου του Δημάρχου Καραβά και μέλη της οικογένειας του.
  Στην ίδια συγκέντρωση ανακηρύχθηκαν και τα επτά μέλη της Σχολικής Εφορείας Καραβά τα οποία εκλέγησαν μετά από συναίνεση που υπήρξε μεταξύ των Δημοτών Καραβά. Τα μέλη που εκλέγησαν είναι, Χρίστος Γιαννήταης, Χρυστάλλα Γιάλλουρου, Έλενα Διγενή, Δημήτρης Δημητρίου, Σωτήριος Φραντζέσκος, Χριστάκης Χριστοφόρου και Χριστόφορος Τσαγγαρίδης.
Αναμννηστική φωτογραφία του Δη΄μάρχου Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου με τον Έφορο Εκλογών Επαρχίας Κερύνειας κ. ΄Μάριο Πανγίδη και τον Γενικό Έφορο Εκλογής κ. Ανφρέα Ασσιώτη
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του η οποία αγκαλιάστηκε από όλα τα πολιτικά κόμματα και τη μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτών Καραβά.

πηγή: Δήμος Καραβά Κύπρου