Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αντιπροσωπεία του Δήμου Καραβά στα Κυθήρα

Αντιπροσωπεία του Δήμου Καραβά, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Χατζηστεφάνου μετέβη στο νησί των Κυθήρων την περίοδο 14 -17 Ιουλίου 2017, όπου συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τουρκικής εισβολής του 1974, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Κυθήρων.
Στην αποστολή συμμετείχαν το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Παπαπέτρου και ο Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς»  Χριστόφορος Χριστοδουλίδης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καραβά,  το φετινό μνημόσυνο των πεσόντων της κυπριακής τραγωδίας τελέστηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, χοροστατούντος του  Μητροπολίτη Σεραφείμ. Επιμνημόσυνες ομιλίες εκφώνησαν ο Δήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης και ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στον Καραβά Κυθήρων, στην οποία παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Κυθήρων, αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των ενόπλων δυνάμεων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα Κύθηρα, η αποστολή του Δήμου Καραβά έτυχε θερμής φιλοξενίας. Ο Δήμαρχος Καραβά είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σκέψεις και εισηγήσεις με τον Δήμαρχο Κυθήρων για κοινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των αδελφικών δεσμών των δύο Δήμων.

πηγή: sigmalive.com