Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Συναυλίες Φιλαρμονικής Ποταμού εις μνήμη Νώντα Βέζου, 25 και 27/7/2017

Φέτος η καλοκαιρινή μας συναυλία στον Ποταμό θα γίνει στο προαύλιο του παλιού νοσοκομείου του Ποταμού (αφού το διαμορφώσουμε κατάλληλα) την Τρίτη στις 25 του μήνα και θα την επαναλάβουμε (όχι ακριβώς ίδια) στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα Κοντολιάνικα, την Πέμπτη στις 27. 
Οι συναυλίες μας θα γίνουν στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου και θα περιέχουν το δικό μας μικρό αφιέρωμα στην μνήμη του Νώντα Βέζου που ήταν μέλος μας και που το τόσο πρόωρο ταξίδι του μας άφησε και πολιτιστικά φτωχότερους, μιας και ο Νώντας ήταν από τους πιο δραστήριους και γνήσιους λαϊκούς μουσικούς του νησιού τα τελευταία 25 χρόνια (μην μπερδέψετε την εκδήλωσή μας με το αφιέρωμα για τον Νώντα που θα γίνει στην "Βαρκούλα" την Τρίτη στις 18). 
Η μπάντα μας θα παρουσιάσει και το νέο της ρεπερτόριο, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχει και η χορωδία παραδοσιακής μουσικής της Φιλαρμονικής, την διδασκαλία της οποίας έχει η κ. Χλόη Καμπέρου! 
Τέλος, αρκετοί φίλοι, μουσικοί των Κυθήρων θα έλθουν και φέτος, να πλαισιώσουν τις συναυλίες μας, εναλλάσσοντας τις μουσικές τους με αυτές της μπάντας.

Θα χαρούμε να σας δούμε λοιπόν! 
Καλή αντάμωση!

πηγή: Tsirigo fm