Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου από το Γρ.Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, 14/12/2015

ΑΠΟ                                                                              14-12-2015
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναυλία αλληλεγγύης για τα πυρόπληκτα Βάτικα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Βατικιωτών που έλαβε χώρα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων Νεάπολης Βατίκων.
Στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες τους. Επισήμανε ότι η Νεάπολη αποτελεί αφετηρία και κατάληξη για τα νησιά των Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Ανέφερε δε ότι και το νησί των Κυθήρων της Π.Ε. Νήσων αποτέλεσε παράπλευρη απώλεια λόγω της καταστροφής του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ που τροφοδοτεί τα Κύθηρα.   Τόνισε ότι αμέσως μετά την καταστροφή και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου, ημέρα του Πολιούχου Αγ. Μύρωνα, διοργανώθηκε ημερήσια εκδρομή στα Κύθηρα – Αντικύθηρα με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΝΕ, όπου τα έσοδα αποδόθηκαν στους πυρόπληκτους.
Επίσης ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθεί εντός των ημερών υπερηχογράφος στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας και διαβεβαίωσε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους Βατικιώτες.