Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη συναυλία στις 13 Δεκεμβρίου 2015 για τους πληγέντες της καταστροφικής φωτιάς στα Βάτικα

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, το καλοκαίρι του 2015 τα Βάτικα υπέστησαν σημαντική περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά. Η αρχική καταγραφή των άμεσα προσδιορίσιμων ζημιών ανέδειξε το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο ωστόσο είναι σαφώς μεγαλύτερο και θα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Τα χαμένα μεροκάματα πολλών ανθρώπων κατά την περίοδο συγκομιδής της ελιάς, τυχόν καταστροφές από τιςβροχοπτώσεις, αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα. Ο Σύνδεσμός μας, είχε δεσμευτεί πως θα είναι αρωγός με όποιο τρόπο και στο βαθμό που μπορεί στις προσπάθειες όλων των αρμοδίων για την αποκατάσταση των προβλημάτων και δεσμεύτηκε, πως θα αναλάβει και αυτός πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση (δείτε σχετική ανακοίνωσή από 21/07http://on.fb.me/1jVofNO).
Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να σας ενημερώσουμε, πως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει μεγάλη συναυλία με τον κ. Πέτρο Τσολάκο στην αίθουσα του Πειραικού Συνδέσμου στην καρδιά του Πειραιά! Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των ζημιών που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον τόπο το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Τον κ. Τσολάκο θα συνοδεύει 8 - μελή ορχήστρα. Στο τραγούδι θα είναι ο κ. Σπύρος Κουτσοβασίλης, η κα. Αθηνά Κατσέτου, ο Πάνος και Βιβή Κατσάμπα καθώς και ο πολύ αγαπητός, κ. Γιώργος Γερολυμάτος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους αξίζει γιατί προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν τον τόπο μας!
Η τιμή εισόδου είναι 10 €! Σας περιμένουμε όλους και όλες για να στηρίξουμε με τον τρόπο μας τον τόπο που αγαπάμε και που μας χρειάζεται όλους.