Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

''ΓΕΥΣΗ'' το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου – Η εμφιάλωση ξεκίνησε

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, την άδεια για την λειτουργία του τμήματος εμφιάλωσης, που έφτασε στα χέρια τους πριν από λίγες ημέρες (στα μέσα Ιουλίου).
Ένα αίτημα αρκετών ετών ολοκληρώθηκε επιτυχώς κι έτσι ο Συνεταιρισμός Λιβαδίου μπορεί πλέον να εμφιαλώνει και να διαθέτει με τη δική του ετικέτα το λάδι του, αλλά παράλληλα να εμφιαλώσει και λάδι ιδιωτών-παραγωγών με τη δική τους επωνυμία.
''Γεύση'' είναι η ονομασία που προκρίθηκε και επιλέχθηκε από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Λιβαδίου για το εμφιαλωμένο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που θα παράγει.
Ονομασία σύντομη, εύκολη, που παραπέμπει άμεσα στο φαγητό άρα και στη χρήση του λαδιού, ωστόσο θα λεγε κάποιος λίγο κοινότυπη. Τα χρώματα της ετικέτας είναι το άσπρο και το πράσινο, αρκετά οικεία στον καταναλωτή.
Οι συσκευασίες που θα διατίθεται το εμφιαλωμένο ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού Λιβαδίου είναι του 1lt σε πλαστικό μπουκάλι, των 5lt λίτρων σε μικρό μεταλλικό δοχείο και μια πιο premium έκδοση συσκευασίας των 750ml σε γυάλινο μπουκάλι.
Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους ανθρώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου καθώς είναι αρκετά καλαίσθητο προϊόν, υψηλής ποιότητας που αναμένεται να βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους καταναλωτές.
Η εμφιάλωση ξεκίνησε και τα πρώτα μπουκάλια με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού Λιβαδίου μπορείτε να τα προμηθευτείτε απόψε 24/7 στον ετήσιο χορό του Συνεταιρισμού στο Κάτω Λιβάδι. Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν ευρύτερα στην τοπική αγορά.
Η κα. Τασία Πετροχείλου, Γενική Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, κολλάει μία από τις πρώτες ετικέτες στο εμφιαλωμένο ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού.


Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής

πηγή: Tsirigo fm