Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο χορός του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, 24/7/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος μεγάλος χορός του καλοκαιριού στα Κύθηρα, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου, την Κυριακή 24 Ιουλίου.
Η διοργάνωση επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στη βάση της, την πλατεία του κάτω Λιβαδίου, δίνοντας χαρά στα μέλη του Συνεταιρισμού αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου κ. Αριστείδης Καλλίγερος και ο Πρόεδρος της ομάδας παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου κ. Νίκος Δάβαρης
Παρά το γεγονός οτι ο χορός έγινε Κυριακή και πολύς κόσμος της επομένη εργαζόταν, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συμμετείχαν πάνω από 830 άτομα, χωρίς να υπολογίσουμε τα παιδιά κάτω των 12 ετών που δεν πλήρωναν εισιτήριο.
Στον φετινό χορό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το εμφιαλωμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου, με την επωνυμία ''Γεύση'', αποκομίζοντας θετικά σχόλια.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαθιός Αγγελιουδάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων κ. Δημήτρης Μοιρασγεντής και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.
Ο κόσμος πέρασε όμορφα, χόρεψε, διασκέδασε δίνοντας παράλληλα ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, ξανά στην πλατεία του κάτω Λιβαδίου.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής

πηγή: Tsirigo fm