Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ετήσια γενική συνέλευση & κοπή αγιοβασιλιάτικης πίτας 2015 της Ένωσης των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ»

Η Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκοψε την Αγιοβασιλιάτικη πίτα της στην αίθουσα της Κυθηραϊκής Αδελφότητας στον Πειραιά την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με μεγάλη συμμετοχή των μελών της.
Στην εκδήλωση χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων  κ.κ Σεραφείμ  ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα , παρευρέθησαν ο Αιδεσιμότατος πατήρ Αντώνιος , ο αντιπερειφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κυθήρων κος Ματθαίος Αγγελιουδάκης και  ο δημοτικός σύμβουλος κος Μανώλης Στάθης.
Επίσης παρευρέθησαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΟΤΑΜΙ  στην περιφέρεια Α΄Πειραιά και Νήσων κα  Σταυρούλα Αντωνάκου και Ιωάννης Κασιμάτης.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο εκλεκτός συμπατριώτης μας κος Νικήτας Πάτερος,  ο οποίος απηύθηνε το εισαγωγικό καλωσόρισμα.
Εκ μέρους του Δημάρχου Κυθήρων κου Ευστράτιου Χαρχαλάκη  που λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων δεν παρευρέθη απήυθηνε χαιρετισμό του και λόγο  ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων κος Αγγελιουδάκης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των επιτυχόντων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με χρηματικά βραβεία και επαίνους όπως επίσης σε παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με υψηλές βαθμολογίες.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος κος Γλυτσός Ιωάννης έλαβε τον λόγο και έκανε αναλυτικά τον απολογισμό των πεπραγμένων του Συλλόγου  και ο ο ταμίας της  κος Αλεβιζάκης Γεώργιος τον οικονομικό απολογισμό.
Κατά την αποχώρηση όλων μοιράσθηκε η πίτα , γλυκά και τσικουδιά καθώς επίσης και ημερολόγια του συμπατριώτη μας κου Πάτερου Νικήτα.
Θερμές ευχαριστίες  σε όλους όσους παρευρέθησαν όπως επίσης και στο Δ.Σ της Κυθηραικής Αδελφότητας για την παραχώρηση της αίθουσας τους και της πολύτιμης συνεισφοράς τους .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ  ΕΜ.  ΙΩΑΝΝΗΣ