Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εκδήλωση Κυθηραϊκών Σωματείων, 18/1/2015

Για μια ακόμη φορά, τα Κυθηραϊκά Σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά, συνεόρτασαν για την καινούργια χρονιά και οργάνωσαν από κοινού, την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων, ο περικαλλής Ναός της Μυρτιδιώτισσας Αλίμου, όπου το πρωί της Κυριακής 18/1/15 τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ.

Παρόντες εκεί οι πρόεδροι: του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ.Καλοκαιρινός Εμμ., της Εταιρείας Κυθ/κών Μελετών κ. Πετρόχειλος Ν., του Κυθ/κού Συνδέσμου Αθηνων κ.Καρύδης Γ., της Κυθ/κής Αδελφότητας Πειραιά-Αθήνας κ.Κυπριώτης Β., του Ομίλου Κυθηρίων Πανεπιστημιακών κ.Καίτη Αρώνη-Τσίχλη και η οικοδεσπότης πρόεδρος του Εξωραϊστικού Κυθηρίων Αλίμου κ. Καρύδη Μ. Παρόντα επίσης τα συμβούλια των ανωτέρω Σωματείων και πολλά μέλη τους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έγινε η τελετή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα του Ναού
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ.Καλοκαιρινός Εμμ. και ευχήθηκε και εκ μέρους των προέδρων και των άλλων Σωματείων.

Επίσης ευχές απηύθυνε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων κ.Ζαντιώτης, εκ μέρους του Δημάρχου Κυθήρων.

πηγή: kithiraikossindesmos.gr