Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο τύπου Δήμου Κυθήρων, 23/10/2014

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 22/10/2014 η προγραμματισμένη συνάντηση των Αντιδημάρχων κ. Γεωργίου Κομηνού και κ. Ματθαίου Αγγελιουδάκη με επαγγελματίες της περιοχής Χώρας - Καψαλίου - Καλάμου.
Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Βενέρη, Μελίνα Μαρουλίδου και Μηνάς Κορώνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτριος Καλλίγερος καθώς και 20 περίπου επιχειρηματίες της περιοχής.
Ο κ. Αντιδήμαρχος αρχικά παρουσίασε τις απόψεις της Δημοτικής αρχής σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη από την ΔΕΗ για την υπογειοποίηση του δικτύου της στην περιοχή. Επίσης είπε ότι πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και η ανάδειξη του Αγγλικού υδραγωγείου που υπάρχει στο Καψάλι το οποίο μπορεί να αποτελέσει τουριστικό αξιοθέατο.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Ματθαίος Αγγελιουδάκης αναφέρθηκε στο θέμα της καθαριότητας και του βιολογικού καθαρισμού και έκανε προτάσεις σχετικά με την καλύτερη χρήση των υπηρεσιών αυτών προς τους πολίτες.
Οι επαγγελματίες παίρνοντας τον λόγο ανέφεραν στους κ. Αντιδημάρχους διάφορα προβλήματα της περιοχής δίνοντας έμφαση στην ύδρευση και στην καθαριότητα, καθώς και στην ανάδειξη κάποιων τουριστικών σημείων της περιοχής.
Οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται από τους κ. Αντιδημάρχους σε όλα τα χωριά των Κυθήρων στα οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματίες, θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.