Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο τύπου Παν. Μελά, 22/9/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ
Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22-09-2014

Ο Βουλευτής Πειραιά Παναγιώτης Μελάς παρέστη, ως εκπρόσωπος του Κινήματος των ΑΝ.ΕΛ., στην εκδήλωση του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ,την Παρασκευή (19-9-2014), στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και μεταξύ άλλων τόνισε:
¨Δυστυχώς, σήμερα έχουν υποβαθμιστεί πάρα πολύ  η Παιδεία αλλά και όλοι οι άλλοι Τομείς της κοινωνικής ζωής, πράγμα που αποβαίνει εις βάρος  της πορείας των πολιτών και κυρίως των νέων παιδιών.
Ως εκ τούτου, συμφωνώ απόλυτα με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΙ και τα οποία επιβάλλεται να επιλυθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα, για να λειτουργήσουν καλύτερα επ΄ ωφελεία  της εκπαίδευσης των νέων παιδιών.
Επιβάλλεται να γίνει άμεσα  πρόσληψη Επιστημονικών – Εργαστηριακών Συνεργατών και Πανεπιστημιακών υποτρόφων, για να μην υπάρξει αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα ΤΕΙ της χώρας μας.
Πρέπει τα ΤΕΙ να έχουν τη δυνατότητα να απονέμουν Διδακτορικά Διπλώματα στους σπουδαστές, πράγμα που θα τους ωφελήσει στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.
Για να υλοποιηθούν όλα αυτά, επιβάλλεται η άμεση   χρηματοδότηση των ΤΕΙ, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις  της εποχής και να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, για τους σπουδαστές.
Και ο κ.Μελάς κατέληξε:
Σήμερα, επιβάλλεται, η Κυβέρνηση να προσέξει όσο το δυνατόν περισσότερο την Παιδεία, δηλαδή την εκπαίδευση των παιδιών μας, για ν αποκτήσουν, το σωστό υπόβαθρο και τα εφόδια που απαιτούνται προκειμένου ν΄ ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της εποχής μας , μέσα σ αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο, που διέρχεται ο Ελληνικός λαός.¨