Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Νεώτερα από την εξαφάνιση του Μιχαήλου Παναγιώτη

Συνεχίζονται για 10η μέρα ,οι έρευνες στο βόρειο τμήμα του νησιού μας χωρίς αποτέλεσμα. Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον 65χρονο Παναγιώτη Μιχαήλο που αγνοείται από τις 12/01/13 στα Κυθήρων.
Οι έρευνες εστιάζονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή του βορείου τμήματος εκεί που σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός. Πληροφορίες λένε πως όχημα τον άφησε στη διασταύρωση του δρόμου προς Γερακάρι και από εκεί άλλο όχημα στην συνέχεια τον μετέφερε προς το χωριό «Καραβάς», όπου συνέχισε την πορεία του πεζός στον κεντρικό δρόμο προς Αγία Πελαγία και μάλιστα με γρήγορο βηματισμό. Από εκείνη την στιγμή αγνοούνται τα ίχνη του.
ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!! ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!
Εκτός από τους άντρες του Αστυνομικού τμήματος Κυθήρων, στις έρευνες παίρνουν μέρος και άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, με επικεφαλή τον κ. Λάζαρο Κωνσταντίνου ,από τις πρωϊνές ώρες μέχρι και τη δύση του ηλίου. Την Πέμπτη το πρωί αναμένεται στο νησί μας κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για παρόμοιες περιπτώσεις ώστε να πραγματοποιηθούν εντατικότερες έρευνες σε όλη την περιοχή όπου αγνοείται ο Μιχαήλος Παναγιώτης.