Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ποταμού διατίθεται στους συλλόγους, Δημόσιες Υπηρεσίες, οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα. Το Συμβούλιο του Ιδρύματος «Μιχαήλ Π.Παναγιώτου» διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέπει την παραχώρηση της αίθουσας για σκοπούς, που έρχονται σε αντίθεση με τους στόχους, τη φιλοσοφία και τους σκοπούς του Ιδρύματος. Η διάθεση της αίθουσας γίνεται έναντι ενός συμβολικού τιμήματος που αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων - δαπανών. Οι ενδιαφερόμενοι (φορείς, φυσικά πρόσωπα κ.λπ.) πρέπει να αναφέρουν το σκοπό, τη διάρκεια και την ημερομηνία της εκδήλωσης.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να σέβονται στο σύνολό τους τον παρόντα κανονισμό και θα φέρουν την ευθύνη της αποκατάστασης των ζημιών σε περίπτωση φθοράς. Η μη τήρηση εκ μέρους τρίτων του κανονισμού λειτουργίας δίνει το δικαίωμα στα μέλη του συμβουλίου του ιδρύματος να μη διαθέτει πλέον την αίθουσα στους συγκεκριμένους φορείς, υπηρεσίες κλπ. στο μέλλον.
ΤΙΜΗΜΑ
Η διάθεση του χώρου γίνεται έναντι ενός συμβολικού ποσού για την κάλυψη των απαραίτητων λειτουργικών δαπανών.Το ποσό καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η αίθουσα διαθέτει κλιματισμό, μικροφωνική και συσκευή παρουσίασης (projector) καθώς και σύστημα συναγερμού για πάσα ενδιαφερόμενο, η χρήση των οποίων θα επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση η οποία διαμορφώνεται παρακάτω.
* Κόστος:

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
ΚΟΠΟΣ
7 ημέρες *
100€
14 ημέρες *
200€
*κάθε επιπλέον ημέρα
+15€
1 ημέρα
40€
Μηνιαία ενοικίαση ( 2-3 φορές τη βδομάδα)
40€
Μηνιαία ενοικίαση ( 1 ημέρα τη βδομάδα)
30€
Επιπλέον χρεώσεις

Χρήση μικροφωνικής - ανα ημέρα
20€
Χρήση ηχοσυστήματος (ηχεία -cd player) - μηνιαίως
5€
Χρήση συσκευής παρουσίασης - Projector - ανα ημέρα
40€
Χρήση κλιματισμού - ανα ημέρα
20€
Χρήση συναγερμού - ανα ημέρα '-----
50€
*Οι νέες τιμές θα ισχύουν από 1η  Δεκεμβρίου 2012

Το Διοικητικό Συµβούλιο του Ιδρύµατος «Μιχαήλ Π.Παναγιώτου»