Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Νεώτερα από τις έρευνες για το Μιχαήλο Παναγιώτη με τη συμμετοχή της Ε.Μ.Α.Κ.


Συνεχίστηκαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Καραβά για την ανεύρεση του εξαφανισθέντος Μιχαήλου Παναγιώτη, αυτή τη φορά και με τη συμμετοχή κλιμακίου της Ε.Μ.Α.Κ. με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για παρόμοιες περιπτώσεις.
Το κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. έφθασε στο νησί μας το βράδυ της Τετάρτης 23/1/13 με το πλοίο της γραμμής και από τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 24/1/13 ερευνούν την ευρύτερη περιοχή από Καραβά μέχρι και την Αγία Πελαγία, σε όλα εκείνα τα σημεία που μπορεί ο Μιχαήλος Παναγιώτης να έχασε τον προσανατολισμό του και να χάθηκε.
Στην ομάδα αναζήτησης συμμετείχαν δύο άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ., ο Διοικητής του Α.Τ. Κυθήρων κ. Γεωργούλης Θεόδωρος υπαστυνόμος Β’ και ο προϊστάμενος του Π.Κ. Κυθήρων πυραγός κ. Λάζαρος Κωνσταντίνου. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσε όλα εκείνα τα σημεία όπου σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών είδαν τον εξαφανισθέντα να κινείται πεζός.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τη δύση του ηλίου ενώ το κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. θα αναχωρήσει από το νησί μας με το πλοίο και θα επιστρέψει στον Πειραιά.
Για οτιδήποτε νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε.





Adelin fm, ρεπορτάζ: Τάκης Πολίτης, φωτογραφίες: Τίνα Ταμβάκη