Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νεώτερα από την εξαφάνιση του Μιχαήλου Παναγιώτη


Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος Μιχαήλου Παναγιώτη του Γεωργίου και της Δήμητρας, γεν. 26/10/1949 στην περιοχή Νίκαιας Αττικής, όπου αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν για πολλοστή ημέρα σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Καραβά ως την Αγία Πελαγία και το δάσος του Ποταμού, επί των πρανών του κεντρικού δρόμου, σε παράδρομους και σε ρεματιές, ακόμα και σε παλιά εγκαταλειμμένα κτίσματα που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή, όπου  ίσως ο αγνοούμενος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών να βρήκε καταφύγιο.
Στις έρευνες εκτός από τους άνδρες της αστυνομίας και τη συνδρομή του Π.Κ. Κυθήρων με όχημα και άνδρες, ζητήθηκε και συνδρομή από ομάδα κυνηγών, ενώ με το πλοίο ήρθε απόψε από τον Πειραιά, κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. με 2 άνδρες και 1 ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για παρόμοιες περιπτώσεις και το πρωί θα συνδράμουν στις έρευνες στην περιοχή όπου υπάρχουν πληροφορίες πολιτών πως είδαν τον Παναγιώτη Μιχαήλο να κινείται πεζός.
Κάθε πληροφορία κρίνεται απαραίτητη.
Βοηθήστε και εσείς!!!

πηγή: Adelin fm