Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη του ΟΑΚ στα Κύθηρα για το πρόβλημα των υδάτινων πόρων του νησιού

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας του ΟΑΚ στα Κύθηρα με σκοπό τη συνεργασία με τον Δήμαρχο του νησιού, τους Αντιδημάρχους και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να εξεταστεί το πρόβλημα των υδάτινων πόρων του νησιού, που φέτος βίωσε συνθήκες ακραίας ξηρασίας.
Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:
Μετά από συνεργασία που είχε ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Φώτης Καζάσης με το Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη, κλιμάκιο της Υπηρεσίας με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Βασίλη Λιβάνιο, τον Δ/ντη Υδραυλικών Έργων κ. Μάρκο Πατρελάκη, τους Γεωλόγους κ. Αγαμέμνονα Πανυγηράκη και κ. Βασίλη Σιμιτζή και τον κ. Ευτύχη Δασκαλάκη από την Δ/νση Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών έργων, επισκέφθηκε τα Κύθηρα στις 05/10/2016.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να εξεταστεί το πρόβλημα των υδάτινων πόρων του νησιού, που φέτος βίωσε συνθήκες ακραίας ξηρασίας.
Ενημερώθηκαν τα στελέχη του Οργανισμού για τα υφιστάμενα συστήματα ύδρευσης των εξήντα οκτώ οικισμών του νησιού και δεσμεύτηκαν, να επεξεργαστούν τα δεδομένα και να ξεκινήσει συνεργασία για την αντιμετώπιση τωρινών και μελλοντικών προβλημάτων υδροάρδευσης των Κυθήρων.

πηγή: flashnews.gr