Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη συναυλία της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας στη Χώρα Κυθήρων, 25/9/2016

Η Μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας μάγεψε το Τσιρίγο! Υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου ακούσαμε εξαιρετικά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, του ελληνικού κινηματογράφου και κορυφαίων Ελλήνων συνθετών μέσα από τις φωνές καταπληκτικών τραγουδιστών.
Η πλατεία της Χώρας κατάμεστη, γεγονός άκρως ενθαρρυντικό για τις τουριστικές προοπτικές του νησιού καθώς σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Οκτώβρη.
Θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Χρήστο Βαίτση για την έγκριση αποστολής της Μπάντας με αφορμή την εορτή της Παναγίας, στους πλοιοκτήτες του πλοίου ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ κ. Τουρλομούση και κ. Τσαιλά για την δωρεάν μεταφορά της Μπάντας και στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας για την κάλυψη των δαπανών διαμονής των 40 μελών της. Θερμές επίσης ευχαριστίες στον Βαλέριο Καλοκαιρινό για την κάλυψη της εκδήλωσης και την τεχνική του βοήθεια καθ' όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τις τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που πάντα προβάλουν τις δημοτικές εκδηλώσεις ως χορηγοί επικοινωνίας και προβολής, στον Σύλλογο των Φρατσίων που παραχώρησε τους πάγκους και στους Ανδρέα Τραβασάρο, Στάθη Γουναρίδη και Γιάννη Χαραντζά που τους μετέφεραν, στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κυθήρων κ. Δημήτρη Καλλίγερο και τους υπαλλήλους του Δήμου που συντόνισαν τα διαδικαστικά της εκδήλωσης και φυσικά στο πολυπληθές κοινό που για ακόμα μία φορά αγκάλιασε και στήριξε τις πολιτιστικές προσπάθειες του Δήμου μας, που προβάλουν το νησί μας και δίνουν μια σημαντική υπεραξία στον τόπο μας.

πηγή: Tsirigo fm