Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η χοροεσπερίδα της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο Άγιος Μύρων»

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο μουσικό κέντρο των συμπατριωτών μας Διονυσίου Ανδρόνικου και Δέσποινας Κατσανεβάκη «Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» στο Ρέντη την Κυριακή 3/4/2016.

Παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας  μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος  και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννης Γλυτσός όπως επίσης και αρκετοί φίλοι της Ένωσης μεταξύ των οποίων ο αρχαιολόγος κ. Άρης Τσαραβόπουλος. Επίσης είχαμε την τιμή να παρευρεθούν ο βουλευτής Α΄Πειραιά & Νήσων της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ειρήνη Μεταξά, ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Ματθαίος Αγγελιουδάκης,ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης και οι πολιτευτές κα Ζωή Ρούσσου και Ιωάννης Σωτήρχος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών σωματείων, ο πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας κ. Βρεττός Κυπριώτης με μέλη αυτής, ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Γιάννης Παπαδάκης,ο πρόεδρος και γραμματέας του συλλόγου Κρητών λαϊκών αγορών κ. Μανώλης Μιχαλάκης και Γιάννης Χαραλαμπάκης και ο Αντιπρόεδρος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του σωματείου Α.Ο.Φ. Πορφύρας κ.κ Ι.Βασιλείου και Στ.Τσιριγωτάκης με μέλη του σωματείου, καθώς και ο κ. Δ.Κρητικός από την εφημερίδα Κοινωνική.

Στην αρχή απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου και στην συνέχεια μας διασκέδασε το συγκρότημα του κέντρου, αποτελούμενο από τους Παναγιώτη και Μανώλη Στάθη και την Εύη Πλέσσα καθώς και το κρητικό συγκρότημα με τον Μανώλη Πετράκη στην λύρα και τον Γιώργο Ανδρεαδάκη στο λαούτο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους μας για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και στην ενίσχυση του συλλόγου καθώς επίσης και την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και το πλούσιο μενού που μας παρείχαν.


ΤΟ Δ.Σ.