Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων, με συγκίνηση για τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιάννη Γλυτσό, 24/1/2016

Η Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΎΡΩΝ'' έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες της, την Κυριακή 24/1 στον Πειραιά.
Η φετινή εκδήλωση είχε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση καθώς ο ακούραστος επί δεκαοκτώ συναπτά έτη πρόεδρος (και 45 ως ενεργό μέλος) της Ενώσεως κ. Γιάννης Γλυτσός, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των νεοεισαχθέντων Αντικυθηρίων φοιτητών και αριστούχων μαθητών. Στη συνέχεια ακολούθησε ο απολογισμός των πεπραγμένων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η διεξαγωγή των εκλογών για το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μόραλης, η Πολιτευτής Α' Πειραιά και Νήσων με τη Ν.Δ. κα. Ζωή Ρούσσου, ο πρώην Έπαρχος Κυθήρων κ. Περικλής Τζάννες και πλήθος κόσμου.

Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Ενώσεως.
Ο πρώην Έπαρχος Κυθήρων κ. Περικλής Τζάννες, η Πολιτευτής Α' Πειραιά και Νήσων με τη Ν.Δ. κα. Ζωή Ρούσσου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και ο εφημέριος ιερέας Αντικυθήρων π. Αντώνιος Λιγοψυχάκης.


Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιάννης Γλυτσός κάνει τον απολογισμό κι ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου

πηγή: Tsirigo fm