Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ταξιδιωτικοί πράκτορες από τη Β.Ελλάδα στα Κύθηρα

Εκπαιδευτικό ταξίδι στα γραφικά Κύθηρα διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours και σ΄ αυτό συμμετείχαν σαράντα στελέχη τουριστικών γραφείων από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Νάουσα, Φλώρινα, Βέροια και Γιαννιτσά. Μαζί τους και τα Omοrfa Taxidia.
Στόχος να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα αυτόν τον άγνωστο στους περισσότερους προορισμό, τις παροχές των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, αλλά και φυσικά να διασκεδάσουν..
Η πολυμελής αποστολή από τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Κύθηρα με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Astra Airlines, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επισκέψεις σε ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται το Herodotus Tours.
Στο πλούσιο πρόγραμμα που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του γραφείου, περιελάμβανε επιπλέον μια υπέροχη κρουαζιέρα στις μαγικές σπηλιές της βραχονησίδας Χύτρα, επισκέψεις στη Χώρα, Καψάλι, τη φημισμένη Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, τον εκπληκτικό μικρό παράδεισο Μυλοπόταμο και τους καταρράκτες του, το γραφικό λιμάνι του Αβλέμονα, την Αγία Πελαγία και πολλά άλλα !

πηγή: omorfa taxidia